En kjempedag med masse folk


 

image

Det gikk i ett med sledeturene. Varmt og godt var det også.

Det var liv og røre ved alpinhuset på Prærien torsdag, da Dag Torulf hadde den årlige aktivitetsdagen. Men denne gangen var det litt ekstra, for her vanket det kaker, gratulasjoner og blomster fra ordføreren.

image

Bare glade folk å se under aktivitetsdagen.

Hvor mange det var som kom, aner vi rett og slett ikke. Men det var mange, og spannene gikk i ett. Dag Torulf kjørte sammenhengende i to og en halv time, med glade passasjerer i sleden mens sola varmet på himmelen.

– Det var kjempeartig. Vi hadde masse pølser og brus fra Coop Hammerfest, som satte opp partytelt, og der var eget speakeranlegg. Ordfører Alf E. Jakobsen hadde med kaker og jeg ble gratulert og fikk blomster, forteller han.

Selv ønsket Dag Torulf velkommen og forklarte hvor løypa skulle gå.

– Deretter tok Alf E. mikrofonen. Jeg ble helt rørt. Han håpet at jeg kjørte Finnmarksløpet én gang til, og var overbevist om at vi har vinnersjanser, fortsetter Dag Torulf.

Hammerfestordføreren oppfordrer alle bedrifter i byen om å bli med som sponsorer av Team Arctic Musher – Hammerfestspannet en gang til, og kaller teamet en god ambassadør både lokalt og ute i verden.

Til stede var også flere av sponsorene våre. Blant annet var Avis der med en bil, Coop Hammerfest var der med stand. Sparebank 1 Nord-Norge og Bufetat også.

image

Ingen tvil om at valpene gikk rett hjem hos barna.

 

Til sammen var det 26 voksne hunder i de tre spannene som gikk i skytteltrafikk i sporet, og på sidelinja var valpekullet til Shaien og Petoska, som ble unnfanget mellom Yukon Quest og Iditarod 2016. Det var stor stas å holde de små nøstene.

I tillegg til aktivitetene utendørs var det masse folk inne i alpinhuset. Dag Torulf er også glad for at svært mange brukere fra flere bofellesskap var med på dagen.

– Hundene koste seg, og det var en stor happening, i hvert fall for meg.

PS! Sjekk avisene i dagene som kommer 🙂

-eirikp-

image

Kø for å kjøre hund. Hundene fikk trimmet godt ved alpinløypa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s