Godt nytt år!


I dag er det 65 dager til start. Vi i Team Arctic Musher – Hammerfestspannet  krysser fingrene og ønsker alle et fantastisk 2016!

Som takk for det gamle og som en oppvarming til Iditarod viser vi et glimt fra starten i FL 1000 i mars 2015 i det spannet setter avgårde på oppvisningsetappen fra Alta sentrum til Sorisniva.

Årets nest siste dag ble litt mer dramatisk enn planlagt, da to av handlerne kom ut for uvær på treningstur om kvelden. De var godt igang med dagens  andre tur fra Veslemoen og oppover Gukkesgurredalen da det ble kraftig vind og fokk, og de så ikke handa foran seg. Til slutt fikk de kontakt med Dag Torulf, som snudde bilen, heiv seg på snøskuteren og kjørte innover til han fant spannet på Gukkesgurrevannet. Deretter byttet de plass, og etter et «er du klar, Dina?» var spannet igang igjen, på vei hjem.

Ved midnatt var alle vel nede, og det endte godt.

Vi benytter også dagen til å rette en takk til alle dere som heier oss frem mot Iditarod, og til sponsorene som står bak oss:

Haglöfs,  Sparebank 1 Nord-Norge, Hammerfest kommune, Hammerfest havn, Coop Hammerfest, Accountor Hammerfest, Kvalsund kommune, Finnmark Dagblad, Harila, Skaidi Hotel, G. Hagen og Gagama Elektro.

Ha en fin feiring.

-ep-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s