G. Hagen er med til Iditarod


G. Hagen kommer til å ha logoen sin godt synlig.

G. Hagen kommer til å ha logoen sin godt synlig.

Det er tungt å skaffe sponsorer til deltakelsen verdens lengste hundeløp. Vi er derfor veldig glad for at G. Hagen er med på laget også i år, og setter pris på støtten fra det tradisjonsrike selskapet i Hammerfest.

Dagene går fort nå, og snart skal Dag Torulf til Alaska for å delta på det obligatoriske møtet for førstereiskjørere i «The Last Great Race on Earth» . Målet er som sagt å bli Rookie of the year, en pris som henger høyt men som absolutt er innenfor rekkevidde om man har et godt spann og en erfaren kjører. Det har vi, og G. Hagen har tro på oss.

Dag Torulf og hundene har bevist at de

tilhører verdenseliten i hundekjøring

– G. Hagen ønsker å sponse Arctic Musher – Hammerfestspannet fordi Dag Torulf og hundene har bevist at de tilhører verdenseliten i hundekjøring. De konkurrerer på høyt internasjonalt nivå og profilerer Hammerfest og Finnmark på en glimrende måte. De jobber hardt og målrettet for å nå sine mål. Det vil vi gjerne støtte og identifiseres med, sier Toto Hagen.

Klikk på logoen og les mer om sponsoren vår.

Klikk på logoen og les mer om sponsoren vår.

G. Hagen har lang historie, og er blant annet landsdelens eldste bokhandel. Selskapet har i flere år vært med oss som gid samarbeidspartner, og hadde logoen sin på utstyret vårt både i 2014, da vi kjørte inn til femteplass i Finnmarksløpet, og da vi ble nummer åtte i VM i hundekjøring i mars 2015. VM-løypa var lengre enn den ordinære, og vi gjennomførte på seks døgn, ti timer og 26 minutter. Her var det viktig for oss å ha så mange hunder som mulig i spannet i det vi kjørte over målstreken.

I tillegg har vi fått god støtte fra Hammerfest kommune, som i mai tildelte Dag Torulf Hammerfest kommunes idrettsstipend.

Arbeidet med å skaffe sponsorer fortsetter for fullt.

I mellomtiden; her er enda en smakebit fra Discovery Channel:

Technology Tracks Teams on Race Trail

-ep-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s