En mor, to døtre og en stjerne


Aisa, front

Vi fortsetter presentasjonen av spannet med blant andre en  mor og to døtre.

Aisa (7) er en av hovedlederne. Hun er også sammen med broren Sonic, en av de eldste i spannet, og er ofte å se helt fremst sammen med Dina. Ikke minst gjelder det når det er dårlig vær. Av natur gjør hun ikke så mye ut av seg og er egentlig ganske anonym i hundegården. Ikke desto mindre kommer hun ut av hundehuset, logrende og glad for å hilse når det er gjester i gården. En fremtrende egenskap er også at jo lenger du kjører, jo bedre blir hun. Trenger spannet mer fart og trøkk framover, er Aisa et godt valgt fremst. Et annet kjennetegn er at hun trives i litt rufsete vær med jordfokk og utfordringer.

Aisa

Aisa

Ra (4) er en av døtrene til Aisa. Hun kan gjerne finne på å kjefte på naboen mens de løper, og er et spannmedlem med mange påfunn. Når man kjører om natta, har god flyt og bare hører pusten av hundene mens de løper, kan hun plutselig begynne å bjeffe. Hun er også de eneste blåøyde hunden i spannet, og en fantastiksk langdistansehund med godt trøkk. Hun har tidligere gått to FL 100-løp.

Ra

Ra

Silla (4) er også datteren til Aisa, og kan i likhet med søsteren Ra, være litt anonym. Hun har også mange likhetstrekk med moren og går veldig godt foran i ledelse. Silla er definitivt en glad hund, med godt trøkk og to to FL 100-løp bak seg.

Silla

Silla

Shaien (3) er en av stjernene i spannet, og vurderes som en av de beste tispene i spannet. Hun har et fantastisk løpesett med alle gangarter, og er en nydelig hund. Det vil være svært overraskende om ikke hun ikke er blant hundene som går i mål etter hundremila. Når det gjelder gemytt er Silla veldig sosial, glad i folk og svært lettstelt. Hun er flink til å ta til sen næring, og holder vekta godt, selv med hardtrening. Har høy arbeidsmoral og fungerer godt i ledelse. -ep-

Shaien

Shaien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s