Strid, Boy og Dina


strid_front

Vi fortsetter presentasjonen av gjengen i spannet med et nytt trekløver.

Strid (3) er utpreget sosial og kompis med alle i flokken. Han går langt fremme i spannet og har lederpotensial. Han har lange bein og har stor skrittlengde. Strid takler det meste, er «firhjulstrekker», ser ingen hindringer og har alle ganglagene, som bringer ham raskt og effektivt framover.

Lengste løp så langt for Strid er Femunden 600 i 2013. Han har også gjort FL 500. I år blir det 1.000 kilometer i Finnmarksløpet.

Strid

Strid

Boy (4) er den største og tyngste hunden i spannet. Han er et arbeidsjern, har langdistanseegenskaper og blir tøffere i hodet jo lenger du kjører. Boy er sønnen til Dina, og har nok arvet noen av egenskapene hennes. Han er svært glad i å løpe, og jo fortere, jo bedre. Fort går det også, for han har en stor skrittlengde. Boy har ellers god apetitt, er snill, og når du blir kjent med gutten og setter deg ned med ham, stikker han snuten under armen din. Om mulig vil han inn under genseren.

Boy

Boy

 Dina (5) setter standard i spannet, og har gang på gang vist at hun gir alt for sin herre og mester. Hun utmerker seg med lederegenskaper og en sterk personlighet. Hun kan finne på å sabotere, og i grunnen er det bare Dag som klarer å kjøre henne. Hun kan også være tøff med andre i spannet, vil ikke ha unnasluntring, og vet å konfirmere dem underveis om det er noen som slaker opp.

Men når han står bak på sleden, det er storm over gaisene på Finnmarksvidda og sikten er omtrent lik null, sørger hun for å få spannet trygt fram. Etter tre 1.000 kilometere og utallige treningstider, vet han også at han kan stole fullt og helt på henne. Det er ikke for ingenting at Dina har også gått som leder i samtlige løp.

Som stjerne har hun også tilegnet seg noen privilegier. Blant annet får hun gå løs på tunet før og etter treningsturene.

Dina

Dina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s