De Nero is waiting


de Nero front

Var det ikke Bananarama som sang om Robert De Nero en gang på 80-tallet?

Vår De Nero (3) er adskillig tøffere og kanskje den beste hannen på kennelen. Han ble kjøpt fra Mads Petterson, som har importert mange hunder fra Alaska.

I spannet kjennetegenes De Nero ved at han går og går med godt driv og uten å se seg tilbake. Han har fart og lederegenskaper, og er komplett langdistansehund: Godt pelset, gode poter, fart, skrittlengden som trengs og ikke minst et veldig godt gemytt.

Nå venter han på det store eventyret på Finnmarksvidda.

De Nero

De Nero

Viper (5) har tidligere gått i spannet til Sigirid Ekran og var med i VM-spannet hennes. Han har Iditarod på merittlista og har i løpet av årene blitt svært rutinert. Det var forøvrig Ekran som importerte Viper fra Alaska.

I flokken gjør han ikke så mye av seg, men får han på seg et sett med seler, er det som å skru på en bryter. Viper er en av «firehjulstrekkerne» i spannet og settes langt bak. Når det er minutter og sekunder igjen før start, reiser han hele spannet og bjeffer: «Kom igjen, nå skal vi ut!»

Veldig kjælen når du blir kjent med ham.

Viper

Viper

Sonic (7) er en annen «firehjulstrekker» som sørger for framdrift og styrke. Han holder alltid stram line når han legger ut i trav og er en en god polarhund. Sonic er broren til Aisa og er også en foretrukket trekkhund når noen i staben skal låne trekkraft på tur med ski og pulk. En god kamerat og en trofast tjener som gjør sitt ytterste for deg.

Sonic

Sonic

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s